detector.media
23.07.2018 10:54
До 31 липня – прийом робіт на пітчинг ідей The Next Big Thing. Generation від «1+1 медіа»
До 31 липня – прийом робіт на пітчинг ідей The Next Big Thing. Generation від «1+1 медіа»
Організатори пітчингу The Next Big Thing. Generation продовжили дедлайн прийому робіт до 31 липня включно

Наразі участь у конкурсі беруть понад 600 ідей конкурсантів.

Прийом на пітчинг ідей The Next Big Thing. Generation триває вже майже два місяці. Заявки приймаються у двох номінаціях: X-серіали та Z-веб-формати, до останньої подаються ідеї YouTube-каналів та серіалів для Instagram, тривалістю рівно одна хвилина.

Процес голосування та відбору півфіналістів розпочнеться 1 серпня.

Відбуватиметься він на основі голосів журі й глядацького онлайн-голосування та триватиме до 17 серпня включно. У результаті голосування буде обрано ТОП-20 півфіналістів у кожній номінації, яким для подальшої участі буде запропоновано деталізувати свою ідею, надіславши сценарій від 2 до 5 серій/випусків. Після чого журі визначить ТОП-10, які особисто захищатимуть власну ідею вже на фіналі, 28 вересня.

Призові місця визначатимуться у обох номінаціях. Володарі перших місць отримають реалізацію ідеї. Друге місце у номінації X-серіали це просування і підтримка формату серіалу на міжнародному ринку із метою продажу. Друге місце у номінації Z-веб-формати повний консалтинг ідеї від команди 1+1 Digital. Володарі третіх місць отримають безкоштовне навчання у Вищій школі Media & Production за обраним напрямком.

Брати участь у пітчингу можуть усі охочі, яким вже виповнилося 18 років. Подати роботу можна через спеціальну форму на сайті проекту media.1plus1.ua/pitching. Ідеї у кожній із номінацій не мають жодних жанрових обмежень.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY