detector.media
18.07.2018 12:13
Film.ua презентував трейлер «Скаженого весілля» (ВІДЕО)
Film.ua презентував трейлер «Скаженого весілля» (ВІДЕО)
Прем'єра стрічки в українському кінопрокаті запланована на 4 жовтня 2018 року.

Компанія Film.ua презентувала трейлер комедії «Скажене весілля» на Літньому кіноринку 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю

Окрім вже анонсованих зірок, у першому трейлері стрічки з'явилися YouTube-блогер, актор Олексій Супрун (Петро Бампер) та переможці «Ліги Сміху» — дует «Загорецька Людмила Степанівна» (Віктор Розовий та Святослав Антипов).  

Нагадаємо, виробництвом комедії займається компанія «Прототип Продакшн» (власником якої є Юрій Горбунов) за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

За сюжетом, дочка директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка Катерина виходить заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Але майбутній тесть намагається завадити весіллю через те, що обранець його дочки – афроамериканець.

Фільм стане першою частиною майбутньої комедійної кінофраншизи про Василя Середюка та його сім’ю. 

У команді творців: режисер Влад Дикий, продюсери Юрій Горбунов, Ірина Костюк та Надія Коротушка, автори сценарію Микола Куцик й Олексій Приходько, оператор Тим Аврамчукспівпродюсери Олесій Потапенко та Ірина Горова (Mozgi Entertainment).

Ролі у стрічці виконали: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Олександр Бегма.

До проекту також приєдналися зірки шоу-бізнесу: Потап та Monatik, які зіграють ролі священика Євлампія та дяка Пилипона, а також Юрій Горбунов та Олег Винник. 

Як писав «Детектор медіа», повнометражний фільм «Скажене Весілля» став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Загальний кошторис фільму — 10,8 млн гривень, з них частка Держкіно склала 3,24 млн гривень.

Компанія «Прототип продакшн» уклала договір з Film.ua Group про надання повного пакету послуг на спеціальних умовах для виробництва, промотування та дистрибуції стрічки «Скажене Весілля» в рамках пакетної пропозициї Film.ua Group для проектів, які підтримує Державне агентство України з питань кіно.

26 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Прототип Продакшн» контракт про надання державної фінансової підтримки романтичній комедії «Скажене весілля».

У квітні стало відомо, що компанія «Прототип продакшн» припинила співпрацю з режисером Дмитром Малковим над повнометражною комедією «Скажене весілля». Починаючи з квітня, роботу над проектом продовжив режисер Влад Дикий. 

Стрічка стане продюсерським дебютом для актора та телеведучого Юрія Горбунова

Дистриб’ютором стрічки обрано компанію MMD. Прем'єра запланована на 4 жовтня 2018 року. 

Фото: прес-служба Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY