detector.media
17.07.2018 12:20
Комедія «Зустріч однокласників» від НЛО TV вийде в прокат 31 січня 2019 року
Комедія «Зустріч однокласників» від НЛО TV вийде в прокат 31 січня 2019 року
Українська повнометражна комедія «Зустріч однокласників», вироблена на замовлення телеканалу HЛО TV, вийде в прокат 31 січня наступного року. Дистриб’ютор – компанія MMD.

Про це стало відомо під час презентації на Літньому кіноринку 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю, на якій було представлено робочі матеріали фільму. 

Раніше прем'єра планувалася на першу суботу лютого 2019 року. 

Нагадаємо, стрічка «Зустріч однокласників» – адаптація успішного датського формату. За сюжетом, троє шкільних друзів – музикант, архітектор і бізнесмен – збираються поїхати на зустріч випускників, що присвячена 25-річчю закінчення школи, та перед тим на них чекає вечірка, що може поставити під загрозу заплановану подорож.

Як писав «Детектор медіа», режисером стрічки став Валентин Шпаков, який вже знімав для каналу НЛО TV комедію «Інфоголік», що минулого року стала однією з найуспішніших у прокаті українських стрічок, зібравши трохи більше 5 млн грн.

Головні ролі в українській комедії виконають: музикант Валерій Харчишин (гурт «Друга ріка»), актори Андрій Бурим та Олексій Нагрудний.

Зйомки проходили в Києві в березні цього року. 

Фільми виробляється компанією Tauras Films за участю Idea Production.

Фото: прес-служба НЛО TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY