detector.media
16.07.2018 15:18
Канал СТБ покаже популярний польський серіал «Медики»
Канал СТБ покаже популярний польський серіал «Медики»
23 липня в ефірі телеканалу СТБ - прем'єра популярного польського серіалу «Медики». За інтригами у торуньській лікарні «Коперник» глядачі СТБ спостерігатимуть з понеділка по п'ятницю о 19:00.

Головна героїня Аліссія - амбітна і молода дівчина-хірург. Вона впевнена, що на неї чекає успішна кар'єра і щаслива сім'я із коханим Кшиштофом. Кшиштоф, головний хірург однієї з клінік у Варшаві, разом із Аліссією прибуває до Торуня на прохання свого університетського друга і головного хірурга торунської лікарні Леона. Однак коханий зраджує Аліссію, яка зрештою стає співробітницею лікарні «Коперник».

Творці серіалу розповіли, що сценарій написаний на основі реальних історій, підслуханих у польських лікарнях. 

«Перед початком роботи над серіалом я вивчала поведінку лікарів. Відвідувала лікарні та спостерігала, як хірурги поводяться на брифінгах і як в операційних. Я провела сто днів на знімальному майданчику. Постійно ходила в халаті, намагалася весь час передбачити, як можу допомогти тому чи іншому пацієнтові. Я дійсно відчувала себе лікарем», - згадує виконавиця головної ролі Магдалена Ружчка.

«Медичні серіали тріумфують у всьому світі протягом багатьох років, - зазначає продюсерка «Медиків» Дорота Чамчик, - але це не тільки популярний жанр, а й складний. І неймовірно дорогий тип серіалу. Щоб поєднати медичну достовірність із привабливістю вигаданого сюжету, потрібен досвід і ретельна підготовка. Я вірю, що температура, тиск і серцебиття команди "Медиків" перемістилися на екран, і серіал не розчарує аудиторію».

Цікаві факти:

"Медики" - перший польський серіал про лікарів, який отримав величезний успіх і став популярний в інших країнах світу. Права на трансляцію викупив також відомий американський канал V-Me!TV.

Ролі пацієнтів на операційних столах "виконували" спеціальні манекени. У кадрі актори проводили з ними все хірургічні маніпуляції, які роблять справжні лікарі.

Щоб максимально вжитися у ролі хірургів, актори часто були присутні під час операцій у лікарнях.

У знімальної групи було кілька медичних консультантів, які пояснювали, чи можливі ті чи інші ситуації у реальному житті.

Серіальна лікарня "Коперник" насправді є виставковим центром "Парк" у Торуні.

У серіалі було задіяно близько 500 акторів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY