detector.media
15.07.2018 12:09
Ведуча Інна Москвіна та ZIK припиняють співпрацю (ДОПОВНЕНО)
Ведуча Інна Москвіна та ZIK припиняють співпрацю (ДОПОВНЕНО)
Телеканал ZIK та ведуча підсумкового тижневика «Перші про головне. Деталі» Інна Москвіна припиняють співпрацю.

Про це повідомляється у прес-релізі ZIK.

«Це були прекрасні майже два роки незнаної досі роботи. І я дякую усім, хто повірив у мене і побачив у мені ведучу саме підсумкової програми. Особисті обставини склалися так, що житиму в Харкові, родина вимагає більше уваги. Там і працюватиму. Думаю, що це буде телебачення», - цитує канал ведучу Інну Москвіну.

«Підсумкову інформаційну програму телеканал ZIK не закриває. Ми зараз у пошуку нового ведучого чи ведучої і йдемо у відпустку до 11 серпня», - коментує шеф-редактор департаменту інформаційного мовлення та аналітики телеканалу ZIK Роман Недзельський.

У коментарі «Детектору медіа» пані Інна зазначила, що пішла з каналу ZIK виключно через сімейні обставини та необхідність повернутися до Харкова.

«Це виключно сімейні обставини. Я працюю на ZIK два роки, і два роки я їжджу з Харкова до Києва кожного тижня. Я просто втомилася. І я відчуваю, що дітям необхідно більше уваги, якщо враховувати, що перед цим два роки я їздила також на Суспільне. Загалом я чотири роки мешкаю в Харкові, а працюю в Києві. Тому накопичилося», - сказала вона.

«У мене на ZIK є своя програма, авторська, вона абсолютно незалежна, ніхто ніколи не диктував нам ніяких умов для роботи. Це моє рішення і виключно накопичена втома», - додала ведуча.

Також вона повідомила, що вже отримала пропозицію роботи від продюсерки Харківської філії НСТУ Ганни Силаєвої.

«Є пропозиція від "UA:Харків", тобто зі Суспільного, і я хочу прийняти її. Це була така розмова: "Ти йдеш з "ЗІКу", будеш шукати роботу?" Я кажу: "Так, буду". І Ганна Силаєва каже: "Приходь до мене, поговоримо". Але в мене не було можливості ще прийти, я ще допрацьовую, вчора тільки був останній ефір. І тому зустріч наша з Ганною Силаєвою відбудеться тільки наступного тижня, і тоді, вочевидь, буде зрозуміло, що я зможу робити на "UA:Харків"», - розповіла пані Інна.

Щодо майбутнього повернення до Києва ведуча каже: «Ніколи не говори ніколи».

«Але тільки якщо всією родиною», - додала вона.

Нагадаємо, підсумкова програма тижня «Перші про головне. Деталі» виходить в ефірі каналу ZIK з 17 вересня 2016 року. Її ведуча Інна Москвіна раніше вела новини на «1+1» та «UA: Перший».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY