detector.media
14.07.2018 14:00
«Інтер» оприлюднив список міст, де можуть виникнути проблеми з прийомом цифрового ефірного ТБ
«Інтер» оприлюднив список міст, де можуть виникнути проблеми з прийомом цифрового ефірного ТБ
Також канал розмістив рекомендації по налаштуванню обладнання для перегляду цифрового телебачення.

Телеканал «Інтер» оприлюднив список міст, де можуть виникнути проблеми з прийомом цифрового ефірного телебачення. Відповідну інформацію розміщено на сайті каналу.

Також канал розмістив рекомендації по налаштуванню обладнання для перегляду цифрового телебачення, зокрема вбудованого в телевізори тюнера чи окремої приставки. На каналі радять перед придбанням телевізору із вбудованим тюнером, приставки чи антени переконатися, що прийом цифрового ефірного телебачення за вашим місцем проживання в принципі можливий. 

«Для цього зверніться до сусідів або до місцевих органів влади», - радять на «Інтері».

Нагадаємо, 13 червня 2018 Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про перенесення строків вимкнення аналогового телебачення з 30 червня на 31 серпня 2018 року, а для Києва та Кіровоградської області – 31 липня 2018 року.

Напередодні, 12 червня, прем’єр-міністр Володимир Гройсман провів нараду з цього приводу за участі керівників найбільших медіагруп, на якій досягли відповідних домовленостей про строки вимкнення аналогу. Володимир Гройсман попросив Нацраду невідкладно розглянути питання продовження строку дії ліцензій телеканалів на цифрове мовлення з огляду на відключення 31 серпня аналогового мовлення (а в Києві та Кіровоградській області – 31 липня).

11 липня Нацрада продовжила ліцензії на цифрове ефірне мовлення в загальнонаціональних мультиплексах компанії «Зеонбуд» 24 загальнонаціональним телеканалам і відмовила в продовженні цифрових ліцензій двом загальнонаціональним каналам. Також Нацрада погодила постанову уряду про відключення аналогового ТБ 31 серпня (31 липня - в Києві та Кіровоградській області).

Члени Нацради вирішили запропонувати уряду чотири доповнення до постанови:

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY