detector.media
13.07.2018 20:10
Документальний фільм «Андрій Сулейман» Аліни Горлової отримав фінансування від нідерландського фонду
Документальний фільм «Андрій Сулейман» Аліни Горлової отримав фінансування від нідерландського фонду
Документальний фільм «Андрій Сулейман» режисерки Аліни Горлової отримав фінансування від нідерландського фонду IDFA Bertha Fund Europe – International Co-Production.

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

Зазначається, що цей фонд підтримує спільне виробництво кіно з країн ЄС і країн Африки, Азії, Латинської Америки, Середнього Сходу та частин Східної Європи.

З українського боку стрічку виробляє компанія «Табор», продюсером фільму є Максим Наконечний. Копродюсеркою фільму є Ілона Бічевська з Латвії, яка очолює компанію Avantis та раніше також отримала державну підтримку латвійського національного кінофонду на виробництво фільму.

Як уточнив «Детектору медіа» продюсер Максим Наконечний, від нідерландського фонду стрічка отримала 40 тис. євро. 

За сюжетом, тікаючи з сирійської війни, сім'я молодого Андрія потрапила на українську. Подорослішавши, він і сам почав допомагати іншим, ставши волонтером Червоного Хреста. У подорожах між своїми ураженими війною батьківщинами Андрій намагається зробити вибір між мирним та воєнним світами.

Міжнародна назва фільму – «Between two wars». Реліз стрічки запланований на 2019 рік.

Нагадаємо, що стрічка стала одним із переможців Десятого пітчингу Держкіно. Сума державної фінансової підтримки цього фільму становить 2 млн 251 тис. 484 грн при загальній вартості виробництва 4 млн 73 тис. 167 грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY