detector.media
12.07.2018 18:26
Президенти Франції та Росії 15 липня обговорять звільнення українських політв'язнів - Порошенко
Президенти Франції та Росії 15 липня обговорять звільнення українських політв'язнів - Порошенко
Президент Петро Порошенко повідомив, що в неділю, 15 липня, президент Франції Еммануель Макрон обговорить з президентом Росії Володимиром Путіним звільнення українських заручників.

Про це президент України заявив під час прес-конференції в Брюсселі, на саміті НАТО, передає «Громадське».

«З президентом Еммануелем Макроном ми ретельно проговорили велику кількість питань співпраці, від військово-технічної співпраці і закінчуючи звільненням заручників. Президент Макрон наголосив, що напевне буде зустріч в неділю, з Путіним, і питання заручників буде піднято», - сказав він.

Президент також висловив сподівання, що питання звільнення заручників буде піднято 16 липня під час зустрічі глави РФ Путіна з президентом США Трампом.

«І на кожній зустрічі, включаючи з Ердоганом (президент Туреччини - ред.), яка щойно закінчилася і окремо наголошувалось на звільненні кримських татар, і сьогодні, під час всіх зустрічей, питання заручників стояло в пріоритеті», — сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше французькі режисери просили свого президента порушити перед Путіним питання про звільнення українського режисера, якого утримують в в російській колонії, Олега Сенцова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY