detector.media
11.07.2018 16:08
З 23 липня по 4 серпня в регіонах для журналістів проведуть практичні семінари «Мистецтво мультимедійних історій»
З 23 липня по 4 серпня в регіонах для журналістів проведуть практичні семінари «Мистецтво мультимедійних історій»
Незалежна асоціація телерадіомовників спільно з Громадською організацією «Центр громадянського представництва «Життя» за підтримки Неприбуткової Наукової Організації Vital Strategies розпочинає набір учасників на практичні семінари в регіонах України «Мистецтво мультимедійних історій» ( на прикладі «Контролю над тютюном»), які стартують вже з липня. До навчання запрошують журналістів та медійників.

Семінар буде проходити у формі  інтенсивного воркшопу, коли теоретичні знання  від експертів будуть підкріплюватися практичними вправами, що їх учасники будуть  виконувати  самостійно, набуваючи професійних  навичок безпосередньо під час семінару. Темою семінару буде контроль над тютюном та розмаїття тематики в цій сфері.

Навчання дозволить  учасникам освоїти навички пошуку актуальної перевіреної фахової інформації та коментарів експертів, створювати режисерський сценарій відеоролика, монтувати ролик і просувати його, а також отримати навички з написання плану статті і підготовки тексту матеріалу для принтового або он-лайн видання.

Тренери семінару:

Терміни та локації

23-24 липня, м. Харків

30-31 липня, м. Одеса

03-04 серпня, м. Тернопіль

Попередня реєстрація обов’язкова

Харків –  https://goo.gl/forms/T7lFwozNSmppcNrR2  

Одеса – https://goo.gl/forms/erKBwjEDZVYeMeOO2

Тернопіль – https://goo.gl/forms/nHvRfBMkihZpWyf42

Участь у семінарах безкоштовна (кількість місць обмежена, вибір учасників проводять організатори).

В тренінгах можуть брати участь журналісти з сусідніх регіонів, але проїзд учасникам не оплачується. Проживання та харчування (обід) оплачується організаторами (кількість місць для немісцевих учасників - обмежена).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY