detector.media
10.07.2018 17:40
Колишній військовий кореспондент «1+1» Євгеній Агарков став новим ведучим UATV
Колишній військовий кореспондент «1+1» Євгеній Агарков став новим ведучим UATV
Колишній військовий кореспондент «1+1 Media» Євгеній Агарков став новим ведучим програми «Лицом к лицу» на каналі іномовлення України UATV.

Про це повідомляється на сайті UATV.

«Для мене важливий проект UATV, бо він заточений на інформаційну боротьбу; крім того, телеканал мовить на окуповані території та за кордоном, що для мене є значним аспектом. Війні на сході я зараз присвячую велику частину мого життя. Я, як кореспондент, часто їздив до зони проведення ООС, і розумію, наскільки важливим є інформаційний спротив», - розповів Агарков.

Як повідомляється, Євгеній Агарков народився на Миколаївщині. У журналістиці працює із 2008 року. Останні 6 років працював журналістом у новинах телеканалу «1+1» – «ТСН» та програмі «Спецкор» на «2+2».

Відомим став після затримання за журналістську діяльність у Росії співробітниками ФСБ під час висвітлення теми про затримання української льотчиці, а тепер народного депутата, Надії Савченко.

«Я провів майже 2 тижні в ізоляторі. Мені пощастило – завдяки тиску міжнародної спільноти мене випустили, а хотіли дати 20 років "за шпигунство". Нині, як згадка, у мене штамп в закордонному паспорті, який свідчить про заборону в’їзду на територію РФ та Білорусі на 5 років», - зазначив журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що із 4 червня 2018 року ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV стала Христина Стець.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY