detector.media
10.07.2018 15:54
У Кропивницькому мерія попросила журналістів не запізнюватись на ранкові наради
У Кропивницькому мерія попросила журналістів не запізнюватись на ранкові наради
10 липня керуюча справами виконавчого комітету міської ради Кропивницького Альвіна Бондаренко попросила журналістів не запізнюватись на апаратні наради через нещодавній інцидент із журналістом Дмитром Семенюком, якого через запізнення не пустили на ранкове засідання міськради 9 липня

Про це повідомляє видання CBN.

«Я з повагою і розумінням ставлюся до вашої роботи, – сказала Бондаренко. – До того, що ви скрипите дверима і виходите раніше з апаратної наради, бо у вас купа справ і маєте іти далі. До того, що ваш одяг не відповідає етикету, бо зараз ви у нас, а за годину – на смітнику. Але ви маєте тактовно відноситися. Тому ми просимо не запізнюватись на апаратні наради. Я вважаю, що ми нормальні люди. Бувають випадки, коли посадові особи неправі. Але ми готові до спілкування. А якщо людину обзивають, а потім викликають поліцію… Але думаю, ми знайдемо точки співпраці».

Нагадаємо, 9 липня журналіста не пустили на засідання ранкової апаратної наради міського голови Андрія Райковича журналіста Дмитра Семенюка, який співпрацює з місцевими виданнями «Перша міська газета» та «Кропивницький.UA». Журналіст викликав поліцію. За даним фактом Кіровоградська поліція проводить перевірку.

 

Фото: CBN

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY