detector.media
10.07.2018 13:08
Соня Кошкіна запустила новий відеопроект
Соня Кошкіна запустила новий відеопроект
Гостем першого випуску став Савік Шустер.

Шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна запустила нову авторську програму KishkiNa на однойменному каналі в YouTube.

«KishkiNa – це новий формат інтерв’ю з особистостями, які є знаковими для української культури, політики, медіа та суспільного життя», – повідомляє LB.ua.

Сама Соня Кошкіна в проморолику так проанонсувала проект: «Вас дістали брехня та маніпуляції кольорового телевізора? Мене – так. Саме тому я звідти пішла. … Навіщо мені тєлік, якщо є формат набагато крутіший? Відтепер найкрутіші інтерв’ю ви можете читати не лише на сайті LB.ua, але й дивитися онлайн у проекті KishkiNa. … Чим відрізняємося ми? … Я люблю суть. Не просто весело балакати на камеру, але вникати, розбиратися, аналізувати, піднімати пласти…»

Перший випуск KishkiNa вийшов 9 липня. Його гостем став телеведучий Савік Шустер. Зйомки інтерв’ю відбувалися на полі НСК «Олімпійський».

Нагадаємо, в серпні 2017 року програма «Лівий берег із Сонею Кошкіною» після двох років виходу на телеканалі «24» залишила ефір. Тоді Соня Кошкіна повідомила «Детектору медіа», що перебуває в пошуку нового телевізійного партнера і при його виборі для неї важливою є синергія з сайтом LB.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY