detector.media
09.07.2018 16:27
12 липня – прес-конференція «Як державні органи влади України та політичні сили комунікують з Донбасом? Результати моніторингу за І півріччя 2018 р.»
12 липня 2018 року громадська організація «Детектор медіа» проведе прес-конференцію щодо ефективності державної комунікації з мешканцями Донбасу, а також продемонструє, як у цьому напрямку працюють різні політичні сили.

Місце проведення заходу: Інформаційне агентство «Укрінформ»

Адреса: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16.

Дата та час: 12 липня 2018 року з 11:00 до 12:00.

Результати моніторингу представить його автор, аналітик Фонду «Демократичні ініціативи» Петро Бурковський. Про медійний аспект ситуації розкаже голова ГО «Детектор медіа» Наталія Лигачова. Аналітик «Донецького інституту інформації», член «Кальміуської групи» Віталій Сизов розкаже, як комунікації уряду відображаються на реальному житті Донбасу, і згадає дослідження «Кальміуської групи».

Під час заходу будуть представлені результати моніторингу державної комунікаційної політики щодо Донбасу за перше півріччя 2018 року.

Моніторинг із цієї тематики ГО «Детектор медіа» проводить з березня 2017 року та публікує щодва місяці аналітичні звіти за його результатами. Організація здійснює аналіз офіційних заяв і коментарів найвищих представників органів державної влади, розміщених на їхніх офіційних веб-сторінках та акаунтах у соцмережах.

Окрім топ-посадовців виконавчої влади, моніторинг поширюється на заяви представників парламентських партій (розміщених на їхніх сайтах), по-перше, з огляду на важливість парламентських рішень як джерела формування державної політики, а по-друге, з огляду на значущість заяв ключових політичних сил як зрізу політичного дискурсу в Україні загалом.

Моніторинг складається з двох частин: кількісного контент-аналізу та якісного аналізу змісту повідомлень з урахуванням політичного та інформаційного контекстів, що супроводжували офіційні повідомлення.

Захід відбудеться в рамках проекту «Посилення ролі ЗМІ як каталізатора реформ в Україні» за підтримки американського Національного фонду за демократію (NED).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY