detector.media
08.07.2018 14:23
У Москві затримали двох підозрюваних в пограбуванні футбольного оглядача британського BBC News
У Москві затримали двох підозрюваних в пограбуванні футбольного оглядача британського BBC News
Затриманих підозрюють в тому, що в ніч на 6 липня вони напоїли журналіста кавою, після чого він втратив свідомість, а підозрювані нібито викрали його особисті речі та телефон.

Російська поліція затримала двох підозрюваних у пограбуванні журналіста британського BBC News в московському таксі, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на офіційного представника МВС Росії Ірину Вовк.

«В рамках реалізації комплексу оперативно-розшукових заходів оперативниками карного розшуку встановлено місцезнаходження другого підозрюваного в скоєнні даного злочину. Вжитими заходами чоловік був затриманий і доставлений у відділ поліції для проведення слідчих дій», - сказала вона.

За словами представниці МВС Росії, в рамках відкритого провадження було встановлено, що двоє підозрюваних нелегально таксували на власному автомобілі.

«Рано вранці 6 липня 2018 року в районі Театральної площі потерпілий сів до них в автомобіль, і, згодом затримані, скориставшись його несвідомим станом, викрали його майно», - додала представник МВС.

Нагадаємо, раніше джерело повідомило «Інтерфаксу», що футбольного оглядача ВВС приспали й обікрали в московському таксі, збиток склав близько 1 тис. фунтів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY