detector.media
06.07.2018 15:19
Катерина Венжик залишає «Простономіку»
Катерина Венжик залишає «Простономіку»
Ведуча програми «Простономіка» на «Громадському» Катерина Венжик залишає проект, отримавши, за її словами, іншу пропозицію

Про це Катерина Венжик написала на своїй сторінці у Facebook.

«На початку серпня минулого року Гро («Громадське» - ДМ) зробило мені пропозицію, від якої я не могла відмовитися. Я не відмовилася і шалено цьому рада. Майже рік роботи над проектом, 33 ефіри, зйомки, десятки годин обговорень тем, перші економічні мульти... Коротше, це був офігенний досвід, і я дуже вдячна Katya Gorchinskaya, Angelina Kariakina, Vlad Azarov, що дали можливість його отримати. Tanya Pushnova взагалі окремий низький уклін - без тебе з мене ведучої просто не вийшло б…

Щоб уникнути будь-яких пересудів з приводу мого відходу – ні, ніяких конфліктів, форс-мажорів, проблем з фінансуванням або змін концепцій немає. Просто мені знову зробили пропозицію, від якої не можна відмовитися…» - розповіла Катерина Венжик.

Вона також подякувала команді проекту. За її словами, проект продовжує працювати, команда залишається, за винятком лише Артема Ільїна.

Таємницю щодо нової пропозиції Катерина Венжик не розкрила, але натякнула, що продовжить працювати «на полі економічної грамотності».

Як повідомляв «Детектор медіа», проект «Простономіка» стартував на «Громадському» в грудні 2017 року. Програма, за словами її авторів, розповідала «про економіку людською мовою».

Керівником нового проекту став Артем Ільїн, а ведучою - Катя Венжик, обидва відомі економічні журналісти, для який Простономіка стала дебютом на телебаченні.

Раніше Катерина Венжик повідомляла «Детектору медіа», що повертається до економічної журналістики та працюватиме на «Громадському телебаченні» редактором і ведучою нової програми.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року пані Венжик залишила посаду головного редактора інтернет-видання Delo.ua.

Катерина Венжик працювала журналісткою у виданні «Деловая столица», редактором «Лиги», головним редактором «Контракти.UA», прес-секретарем в компанії «OTP Bank. Україна», шеф-редактором «Дело.UA», в компанії Atlantic Group, Delovoy magazine та Ekonomika+.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY