detector.media
06.07.2018 13:54
До пораненого оператора В’ячеслава Волка повертається рухливість в руках та спині – дружина
До пораненого оператора В’ячеслава Волка повертається рухливість в руках та спині – дружина
Оператор інформаційного порталу «Перший Криворізький», якого було поранено в шию під час військових навчань у Кривому Розі, пройшов реабілітацію і до нього повертається чутливість в руках і спині

Про це повідомила дружина оператора Ірина Волк на своїй сторінці у Facebook повідомила.

«У квітні місяці Слава продовжив реабілітацію в Трускавці в реабілітаційному центрі "Модричі"

Там він перебував 1,5 місяці й посилено займався і результати занять стало видно, до Слави потроху повертається чутливість в руках і спині», – повідомила Ірина Волк.

Нагадаємо, 6 липня у Кривому Розі було поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка, який брав участь у зйомках постановочного кадру під час військових навчань. Підозрюваного було затримано. Наприкінці вересня справу пораненого Волка перекваліфікували з «необережного» ушкодження на «умисне».

10 листопада у Кривому Розі почали судовий розгляд щодо інструктора зі стрільби Ігоря Петренка, який 6 липня під час навчань поранив оператора «Першого Криворізького». 47-річного інструктора зі стрільби судили за двома статтями – умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень, а також незаконне поводження зі зброєю.

Родина пораненого оператора В’ячеслава Волка вимагає від підсудного Ігоря Петренка два мільйони гривень моральної компенсації і понад 100 тисяч гривень на лікування.

У лютому в Київському інституті нейрохірургії ім. академіка Ромоданова лікарі провели операцію по відновленню рухливості рук оператора «Першого Криворізького» В’ячеслава Волка.

У березні 2018 року пана Волка доправили до Кривого Рогу.

У червні 2017 року стало відомо, що Військова прокуратура закрила справу про поранення криворізького оператора В’ячеслава Волка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY