detector.media
05.07.2018 10:55
СТБ покаже нову ліричну комедію, зняту компанією Дмитра Танковича
СТБ покаже нову ліричну комедію, зняту компанією Дмитра Танковича
27 серпня в ефірі телеканалу СТБ стартує лірична комедія «Здається будиночок біля моря» виробництва Vaverka Production.

Про це повідомляє прес-служба канала СТБ.

Як зазначено в релізі, 20-серійний серіал «Здається будиночок біля моря» – це оригінальний формат, який розробили Дмитро Танкович, Павло Кривчик та Олексій Поляков.

Пілотну серію проекту писала Катя Колесник, яка є співавторкою та акторкою серіалу «Коли ми вдома». Хронометраж кожної серії – 47 хвилин.

У новому серіалі розповідається про одеську сім’ю, яка намагається заробляти гроші тим, що здає кімнати власного будинку в курортний період.

«Те, що відбувається в цій одеській сімї, знайомо кожному. Коли герої конфліктують, вони все одно знаходять слова та вчинки, які показують, що не все так погано в нашому житті. Адже будь-які сварки – не назавжди. З одного боку – історія про взаємини та конфліктні ситуації, а з іншого – завжди зберігається любов. У кожному кадрі ми хотіли показати тепло, сонце та затишок, щоб у глядача виникало бажання туди потрапити. Тому наша Одеса не пострадянська, а нова, сучасна, курортна. Наша Одеса – український Сен-Тропе. Кожного дня на 47 хвилин глядач вирушатиме в маленьку відпустку», – розказав режисер серіалу Антон Щербаков.

У серіалі ролі виконали: Олеся Пухова, Анатолій Зиновенко, Дмитро Суржиков, Георгій Петренко, Микита Балєв, Віра Кавалєрова, Юлія Гершаник.

 «Як відомо, у будь-якому серіалі повинен бути головний герой; в нашому випадку це власниця будинку. Звати її Жанна, і на ній тримається вся сімя. Якщо вона піде, все розвалиться. Як буває в багатьох українських сім’ях. Можливо, це наша модель життя. Головна героїня дуже добра, тому під одним дахом живуть і її чоловік, і її колишній чоловік, якого вона тимчасово прихистила, діти від першого шлюбу, дитина від другого і до того ж чомусь приїжджає мама», – прокоментував шоуранер проекту Олексій Поляков.

За словами одного із авторів ідеї Дмитра Танковича, кастинг на серіал проводився в Україні та Білорусі.

«Ті актори, які потрапили в шорт-лист, були схвалені каналом та затверджені на ролі. В результаті, як ви вже могли здогадатись, у нашому проекті знімаються не тільки українські, а й білоруські актори», – розповів керівник Vaverka Production Дмитро Танкович.

Серіал виходитиме по буднях о 19:00 на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, до зйомок сьомого сезону проекту реаліті «Хата на тата» приступила компанія Vaverka Production на чолі з Дмитром Танковичем. Творче об’єднання Наталії Франчук, яке є авторами формату, завершує роботу над проектом.

 

Фото: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY