detector.media
04.07.2018 11:11
Прес-служба «Народного фронту» домоглася видалення скандального посту про Яценюка
Прес-служба «Народного фронту» домоглася видалення скандального посту про Яценюка
Автор резонансного посту в Facebook про лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка видалив свою публікацію, повідомила прес-служба «Народного фронту»

Тим самим автор публікації Міхаіл Шнайдер «визнав її брехнею», заявили в прес-службі.

У прес-службі «Народного фронту» нагадали, що вимагали від Міхаіла Шнайдера надати докази своїх заяв, які були організовано поширені в соціальних мережах, або ж спростувати ці заяви.

Прес-служба «Народного фронту» розглядає цю публікацію як частину тієї ж компанії, яка складалася з розповідей про участь Арсенія Яценюка у Чечні, фейків про так званий «перший  мільярд» чи «24 вілли у Маямі», йшлося також у повідомленні.

Блогер Шнайдер прокоментував заяву лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка щодо зміни Конституції України, згадавши про «шикарний будинок на березі океану», «багатомільярдні офшорні рахунки і нерухомість по всьому світу», які нібито є в лідера НФ тощо.

 «Так званий Шнайдер відмовився надати дані про його справжнє прізвище, ім‘я та по-батькові, а також зареєстроване місце проживання, аби юристи звернулися до суду. Упевнені, що людина, яка так сміливо тиражує фейки, повинна настільки ж сміливо бути готовою понести за них відповідальність», - зазначили в прес-службі НФ.

У відповідь на це автор посту заявив, що «предмету розмови вже немає», і видалив його.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY