detector.media
Мар'яна Олійник
«Детектор медіа»
03.07.2018 15:33
Владислав Сидоренко започаткував проект Showroom
Владислав Сидоренко започаткував проект Showroom
У проекті, який поки що можна побачити на YouTube-каналі, найбільш значущі, суспільно-політичні події і діячі України обговорюватимуться в форматі Late-night talk show

Владислав Сидоренко, який був головредом журналістських проектів у компанії «1+1 Production» у групі «1+1 медіа», започаткував новий проект під назвою Showroom.

У програмі в форматі Late-night talk show обговорюватимуться актуальні питання і тенденції в політиці, суспільному житті тощо. Разом із Владиславом в дискусії беруть участь журналіст Ігор Колтунов і експерт Валерій Кіпішінов.

Перші кілька випусків Showroom будуть присвячені обговоренню «нового курсу» Юлії Тимошенко, анонсують засновники.

«Це один із моїх перших, нових проектів, які я збираюся робити, - розповів Влад Сидоренко «Детектору медіа». - Якийсь час публікувати випуски я збираюся на своєму острові свободи - YouTube-каналі, хоча обговорюю можливу взаємодію і з телеканалами.

Здебільшого це - говорити і, що важливіше, називати все своїми іменами в форматі Late-night talk show. Нічого подібного ще не було, це вперше. Я вірю, що люди готові чути і бути чесними перед самими собою.

Якщо не зараз, то коли ми нарешті наважимося про все це говорити відкрито? Коли вже буде пізно? Для цього я і створив showroom. Це в першу чергу свобода дивитися і вимовляти вголос».

Як повідомляв «Детектор медіа», Владислав Сидоренко в червні припинив співпрацю з «1+1 медіа». Тоді ж пан Сидоренко розповів ДМ про наміри займатиметься новими проектами, подібних яким «ще ніхто не робив».

Фото: скріншот відео 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY