detector.media
01.07.2018 13:11
Еміне Джапарова закликала колег-медійників долучатися до флешмобу «Читай українське»
Еміне Джапарова закликала колег-медійників долучатися до флешмобу «Читай українське»
Перша заступниця міністра інформаційної політики Еміне Джапарова долучилася до флешмобу «Читай українське», прочитавши уривок із вірша Бориса Гуменюка «Заповіт», і закликала друзів і колег чинити так само.

Про це Еміне Джапарова розповіла на своїй сторінці у Facebook, виклавши відео.

«Отже, мій вірш на підтримку української мови. Скажу відверто, обраний вірш було нелегко читати. Він про війну. Про війну без пафосу, про рідну землю без екзальтації, про пам'ять без пишних фраз! Саме так, як пише Борис Гуменюк у своїх «віршах з війни». Цю збірку у перекладі кримськотатарською презентували в Укрінформі близько двох років тому», - написала пані Джапарова.

Вона також закликала долучитися до флешмобу своїх друзів і колег, зокрема заступника міністра інформаційної політики Дмитра Золотухіна, держсекретаря Мінінформу Артема Біденка, члена Нацради з питань телебачення та радіомовлення Сергія Костинського, заступницю генерального директора Національного інформаційного агентства «Укрінформ» Марину Сингаївську та гендиректорку державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» Людмилу Березовську.

Як повідомляв «Детектор медіа», в жовтні минулого року Еміне Джапарова збурила глядачів «Дождя» відмовою спілкуватися з ведучою російською мовою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY