detector.media
29.06.2018 15:05
Оголошено дату прем'єри 4-серійної мелодрами «Артистка» на каналі «1+1»
Оголошено дату прем'єри 4-серійної мелодрами «Артистка» на каналі «1+1»
Режисером стрічки став Семен Горов, який вперше у кар'єрі працював над мелодрамою.

8 липня о 17:35 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами «Артистка». Головні ролі виконали актори, відомі за серіалами «Хороший хлопець» і «Хазяйка»: Дар'я Легейда, Станіслав Боклан, Олексій Яровенко, Олена Стефанська і Катерина Тишкевич.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Сюжет серіалу розгортається навколо вихованки дитбудинку Ніки, роль якої виконала Дарина Легейда. Дівчина приїхала до Києва для вступу на акторський факультет, але не змогла скласти вступні іспити. У пориві відчаю Ніка кидається під машину, за кермом якої виявився всіма забутий режисер Ярославський, якого зіграв Станіслав Боклан. Чоловік рятує Ніку, і з часом між двома людьми спалахують почуття. Щасливий Ярославський поспішає познайомити свою майбутню наречену з сином Іваном, навіть не підозрюючи, що обидва вже знайомі і мають глибокі почуття один до одного. Ніці доведеться обирати між справжнім коханням та відданістю.

Режисером стрічки став Семен Горов, який вперше у кар'єрі працював над мелодрамою.

Продюсерами серіалу стали Олена Васільєва, Марина Городецька, Вікторія Забулонська, креативним продюсером - Дар'я Трегубова, виконавчими продюсерами - Ірина Тихомирова, Олександр Омельянов. Оператор - Олексій Степанов, художник-постановник - Олександр Дега. Автор ідеї - Таїсія Бахарєва. Виробництво фільму - Sister's Production.

Нагадаємо, що зйомки телесеріалу «Артистка» розпочалися у червні 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY