detector.media
27.06.2018 18:10
«1+1» покаже телеверсію концерту «Шляхи дружби» за участю диригента Рікардо Муті та актора Джона Малковича
«1+1» покаже телеверсію концерту «Шляхи дружби» за участю диригента Рікардо Муті та актора Джона Малковича
Концерт симфонічної музики «Шляхи дружби» за участю італійського диригента Рікардо Муті та американського актора Джона Малковича відбудеться 1 липня о 21:00 у центрі Києва.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «1+1».

Зазначається, що концерт Софійській площі відкриють ведучі каналу «1+1» - Лідія Таран (ТСН) та Володимир Остапчук («Король десертів», «Інспектор. Міста»). Вони представлять глядачам італійських та українських митців, які під керівництвом диригента Рікардо Муті просто неба виконають музику Джузеппе Верді (від Stabat Mater до Te Deum і до «Набукко»).

Загалом у спільному об’єднаному італійсько-українському симфонічному оркестрі та великому зведеному хорі буде задіяно понад 300 учасників.

Також на концерті планується виконання симфонічної поеми «Портрет Лінкольна», в якому у ролі читця-декламатора братиме участь голівудський актор Джон Малкович. Твір був написаний американським композитором Аароном Коплендом у розпал Другої світової війни та присвячений національному герою американського народу Аврааму Лінкольну.

Ідея міжнародного проекту «Шляхи дружби», який вшановує пам’ять жертв найбільш трагічних подій сучасності, належить диригенту Ріккардо Муті, художньому керівнику і головному диригенту театру «Ла Скала». Ріккардо Муті від самого початку проекту диригував італійськими оркестрами та хорами, які щоразу виступали разом з музикантами тих міст, до яких подорожували: Бейрут, Єрусалим, Єреван та Стамбул, Нью-Йорк, Каїр, Дамаск, Найробі, Токіо, Тегеран.

Телеверсія концерту «Шляхи дружби» вже незабаром буде показана на «1+1».

Раніше повідомлялося, що канал «Україна» організовує 25 липня безкоштовне шоу, яке покаже до Дня Незалежності.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY