detector.media
27.06.2018 12:46
LIGA.net попереджає про атаки кіберзлочинців під виглядом розсилок від інформагенції
LIGA.net попереджає про атаки кіберзлочинців під виглядом розсилок від інформагенції
LIGA.net повідомляє, що 27 червня по 1 липня з адрес із доменами, схожими на LIGA.net, можуть надходити листи з метою поширення шкідливого програмного забезпечення.

Схожі події вже відбувалися минулого року, зауважують у інформаційній агенції.  

Редакція закликає читачів бути максимально обережними і при отриманні листів звертати увагу на зворотню адресу.

Також LIGA.net повідомляє, що в період з 27 червня по 1 липня не здійснюватиме розсилок листів з прикріпленням і активними посиланнями в тексті. Можливі тільки повідомлення з інформацією виключно в тілі листа.

«Якщо в цей період ви отримаєте лист від імені порталу або лист, що містить посилання або вкладення, рекомендуємо його не відкривати – існує підвищена ймовірність, що цей лист від зловмисників», – зазначається в повідомленні.

Як повідомляв «Детектор медіа», днями в Києві відбулися установчі збори та розпочала роботу нова громадська організація - Рада інформбезпеки та кіберзахисту (РІК), заснована експертами ІТ-галузі.

Своєю місією експертна громада бачить сприяння забезпеченню прав і свобод громадян України через системне надання знань, що підвищують інформаційну (персональну, інституційну, суспільну) безпеку в Україні та створюють засади кібернетичної безпеки держави, йдеться в повідомленні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY