detector.media
22.06.2018 12:41
Порошенко надав чинності рішенню РНБО про санкції щодо російських телекомунікаційних компаній та інших юросіб
Порошенко надав чинності рішенню РНБО про санкції щодо російських телекомунікаційних компаній та інших юросіб
Запроваджено зокрема санкції, симетричні санкціям уряду США від 11 червня проти юридичних осіб, причетних до діяльності російських спеціальних служб у кіберпросторі

Президент України Петро Порошенко надав чинності рішенню Ради національної безпеки та оборони від 21 червня 2018 року «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Про це йдеться в президентському указі №176/2018.

За повідомленням прес-служби РНБО, запроваджено санкції до 30 юридичних та 14 фізичних осіб, у зв’язку з чим було оновлено санкційний список, який зараз налічує 1762 фізичні особи та 786 юридичних осіб.

Зокрема РНБО запровадила санкції, симетричні санкціям, що їх запровадив 11 червня уряд Сполучених Штатів проти юридичних осіб, причетних до діяльності російських спеціальних служб у кіберпросторі.

Запроваджено санкції стосовно російських підприємств ВПК, а також ДП «Луганський авіаційний ремонтний завод», розташованого на окупованій території України.

Санкції запроваджено щодо:

Федерального державного унітарного підприємства «Радіочастотний центр центрального федерального округу»;

Федерального державного унітарного підприємства «Ордена Трудового Червоного Прапора науково-дослідний інститут радіо»;

ТОВ «АРД Сатком Сервіс»;

ТОВ «РусІнтеКо»;

ТОВ «Алмаз-Антей Телекомунікації»;

ТОВ «М-Телеком»

ТОВ «Альфател» тощо.

Як повідомляв «Детектор медіа», 24 травня 2018 року офіційний сайт Президента України оприлюднив списки осіб, щодо яких було запроваджено персональні санкції за рішенням РНБО від 2 травня та указом Президента від 14 травня.

За підрахунками «Детектора медіа», під санкціями у списках юридичних і фізичних осіб опинилися 198 сайтів і веб-ресурсів із Росії та з окупованих територій України, а також три українські інтернет-ресурси.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY