detector.media
Мар'яна Олійник
«Детектор медіа»
20.06.2018 17:01
Владислав Сидоренко припиняє співпрацю з «1+1 медіа»
Владислав Сидоренко припиняє співпрацю з «1+1 медіа»
За словами Владислава Сидоренка, який був головредом журналістських проектів у компанії «1+1 Production» у групі «1+1 медіа», він займатиметься новими проектами, подібних яким «ще ніхто не робив»

Про завершення співпраці з «1+1» Владислав Сидоренко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Настав час написати: наша співпраця з 1+1 завершується. Ми підписали документи за «згодою сторін».

Це було дуже багато. Це було захоплююче. І це було дуже цікаво. Обов'язково напишу про це все в книзі», - написав він.

У коментарі «Детектору медіа» Владислав Сидоренко подякував колегам за кількарічну співпрацю і розповів про нові виклики.

«Вважав і продовжую говорити, що моя команда - одна з найсильніших і найкращих на ринку. Ми прийшли на «плюси» в історичний час для нашої країни і з задоволенням подолали, напевно, найскладніші часи для українського телеринку. Це безцінний досвід для кожного з нас. ТБ ніколи не буде колишнім, а «плюси», як мені здається, - перші, хто зіткнувся з цією реальністю. Бути всередині процесу, спостерігати за всім із перших рядів – безцінний досвід. Я безмежно вдячний Олександру Ткаченку, Максу Шиленку за цю можливість, - сказав пан Сидоренко. - На ТБ так часто буває, це складний бізнес, сьогодні - наша черга зайнятися чимось ще.

Мені ні на секунду не соромно за те, що ми з командою реалізували за ці чотири (з хвостиком) роки. Я пишаюся цим часом і пора рухатися далі.

Ми готуємо і запропонуємо українцям кілька проектів. Так, ми кинули собі новий виклик. Без зайвого хизування, але, все ж, нічого подібного ще ніхто не робив. Це буде щось особливе, свіже і таке, для чого потрібні яйця. У нас вони є. Настає дуже цікавий час, адже цей рік і осінній сезон будуть особливими. Для країни, а значить - для кожного з нас. Буде цікаво».

«Ми вдячні за співпрацю Владиславу і бажаємо йому успіхів у нових проектах, - прокоментував зміни, що відбуваються, генеральний продюсер каналу «2+2» Максим Кривицький. - Наразі ми беремо паузу у виробництві програми "Цілком таємно". Нові випуски глядачі "2+2" побачать вже в осінньому телесезоні».

Нагадаємо, Владислав Сидоренко був зокрема шеф-редактором програми «Люстратор 7.62», яка виходила на каналі 2+2, також працював над документальним серіалом «Цілком таємно». 

Фото: Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY