detector.media
20.06.2018 10:42
Презентовано офіційний постер фільму «Дике Поле», знятого за мотивами роману «Ворошиловград» Сергія Жадана
Стартувала промо-кампанія стрічки.

Презентовано офіційний постер фільму «Дике Поле» режисера Ярослава Лодигіна, знятого за мотивами роману «Ворошиловград» Сергія Жадана. З релізу постеру розпочинається промо-кампанія стрічки. В широкий український прокат «Дике Поле» вийде 8 листопада.

Вже з 21 до 24 червня проект «Дике поле» буде представлено на столичному фестивалі BeLive. У неділю, 24 червня, усі бажаючі зможуть відчути магію VR-технологій, і за їх допомогою зазирнути на знімальний майданчик та подивитися відео-backstage. З 3 до 8 липня «Дике поле» можна буде зустріти на фестивалі Atlas Weekend. Оригінальна фотозона фільму стане чудовим місцем, аби зробити з друзями яскраві селфі на згадку. На початку липня відбудеться прем’єра першого офіційного трейлера стрічки, а на кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю пройде презентація проекту для кінотеатрів.

Генеральним медіапартнером «Дикого Поля», що створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно, виступає телеканал «Україна». Офіційний партнер фільму — компанія «Київстар». Інформаційний партнер — журнал «Новое время».

Раніше компанії FILM.UA Group, Limelite та Film Brut підписали угоду про співпрацю над промо-кампанією повнометражного фільму «Дике Поле». Згідно домовленостей FILM.UA Group відповідає за розробку та реалізацію піар та маркетингової стратегії стрічки.

Нагадаємо, проект «Дике Поле» став переможцем дев'ятого конкурсного відбору кінопроектів Державного агентства України з питань кіно, отримавши підтримку в розмірі 15,49 мільйонів гривень. Основні зйомки стрічки відбулись влітку 2017 року в Старобільську (Луганська область), частина сцен була знята в Києві. Дистрибутор стрічки в Україні — кінокомпанія ММД. 

У 2014 році книга Сергія Жадана «Ворошиловград», за мотивами якої знята стрічка, стала кращим українським романом десятиліття за версією літературної премії ВВС Україна. Твір також отримав швейцарську літературну премію Фонду Яна Михальські. Текст перекладено п'ятьма мовами.

Синопсис: Герман змушений повернутися у своє рідне містечко на Донбасі. Його старший брат зник, і тепер герою доведеться захистити сімейний бізнес — стару бензоколонку. Разом із нею — друзів дитинства та кохання у боротьбі проти тих, хто захоплює шматок за шматком землю, перетворюючи її на кукурудзяні поля та залізницю, котра нікуди не веде. Чим закінчиться ця іронічна та повна пригод подорож крізь Дике Поле?

Слоган: Захищай своє.

Жанр: екшн, пригоди.

Режисер: Ярослав Лодигін.

Оператор-постановник: Сергій Михальчук.

Художник-постановник: Влад Одуденко.

Продюсер: Володимир Яценко.

Спіпродюсер:  Міклош Гімеш.

Автори сценарію: Наталя Ворожбит, Сергій Жадан, Ярослав Лодигін.

За мотивами роману «Ворошиловград».

У ролях: Олег Москаленко (Герман), Володимир Ямненко (Коча), Георгій Поволоцький (Травма), Олексій Горбунов (Пастор), Руслана Хазіпова (Оля), Євгенія Муц (Катя), Роман Халаїмов (Марлен), Ігор Портянко (Ніколай Ніколаєвич), Сергій Жадан та інші.

Композитор: Фіма Чупахін.

Виробництво: Limelite (Україна), Film Brut (Швейцарія) за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Дистрибутор в Україні: кінокомпанія ММД.

Країна: Україна.

Прем’єра в Україні: 8 листопада 2018.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY