detector.media
18.06.2018 17:00
Держкомтелерадіо закупить послуг з опитування громадської думки на 700 тисяч грн
Держкомтелерадіо закупить послуг з опитування громадської думки на 700 тисяч грн
Держкомтелерадіо оголосив про проведення процедури тендерних закупівель послуг з проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.   

Тендер проводитиметься з метою виконання розпоряджень Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2018 рік» та «Про затвердження плану заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської  інтеграції на 2018—2021 роки», зазначено в повідомленні.  

Процедура закупівлі – відкриті торги, на які виставлятимуться два лоти.

Лот 1 - Послуги з організації та проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції України. Очікувана вартість - 350 000,00 грн.

Лот 2 - Послуги з організації та проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері європейської інтеграції України. Очікувана вартість  - 350 000,00 грн.

Початок аукціонів заплановано на 3 липня 2018 року.

Оголошення та тендерну документацію розміщено на офіційному веб-сайті Держзакупівлі. Онлайн за наступним посиланням: https://www.dzo.com.ua/tenders/2515952

Як повідомляв «Детектор медіа», Міністерство інформаційної політики замовило у переможця тендеру - компанії «Перехід аутдор» - зовнішньої реклами на 15,86 мільйонів гривень. Інформація про тендер розміщена в системах публічних закупівель ProZorro та Dozorro. Очікувана вартість становила 16,2 млн грн з ПДВ.   

Фото: Вільне слово

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY