detector.media
18.06.2018 16:54
Сергій Нікітенко впізнав у своїх нападниках тих, від кого постраждав одеський журналіст Віталій Устименко
Сергій Нікітенко впізнав у своїх нападниках тих, від кого постраждав одеський журналіст Віталій Устименко
Редактор херсонського видання «Мост» Сергій Нікітенко повідомив, що його побили ті самі чоловіки, які 5 червня в Одесі напали з ножем на ведучого програми «Тема дня» та активіста Віталія Устименка

Про це пан Нікітенко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Мені скинули фото нападників на Віталія Устименка в Одесі, і я з 90-процентною впевненістю можу заявити – вранці на мене нападали ці ж люди. Такого збігу просто не може бути. Це означає, що ми маємо справу з чимось серйозним. І це щось постійно поруч з нами», – повідомив журналіст.

Нагадаємо, 18 червня редактор херсонського видання «Мост» Сергій Нікітенко повідомив, що його побили двоє невідомих біля автостоянки. Напад він пов’язує з журналістською діяльністю.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.345 з позначкою 1 (Погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України.

 

Нагадаємо, 5 червня 2018 року в Одесі двоє невідомих напали з ножем на ведучого програми «Тема дня» Одеської філії ПАТ «НСТУ» Віталія Устименка. Журналіст працює ведучим програми «Тема дня» на Одеській філії ПАТ «НСТУ», є членом Одеської коаліції реформ та Ради громадського контролю при НАБУ, а також активістом «ВО «Автомайдан» та «Центр UA». Напад стався біля телерадіокомпанії «Одеса», де він працює. Журналіст отримав ушкодження середньої тяжкості черепно-мозкова травма голови, забої ребер і грудної клітини, різано-рублена рвану у верхній частині сідниці. Поліція розглядає кілька версій подій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY