detector.media
14.06.2018 16:10
ICTV покаже телевізійну версію фільму «Правило бою»
ICTV покаже телевізійну версію фільму «Правило бою»
4-серійна телевізійна версія спортивної драми «Правило бою» вийде в ефір каналу ICTV 22 червня 2018 року о 21:30.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За сюжетом фільму «Правило бою», перспективний боксер Тарас разом із друзями заробляє на життя за допомогою вуличних боїв. Одного разу головний герой дізнається про хворобу матері та про необхідність складної операції, це змушує його погодитися на нелегальний тоталізатор.

За словами креативної продюсерки серіального напрямку ICTV Ірини Храновської, телевізійну версію автори фільму створили спеціально на замовлення телеканалу ICTV.

До телевізійної версії додано нові сцени і сюжетні лінії, яких не було в прокатній версії фільму. Автори намагалися більше розкрити характери головних героїв і глибше показати тіньовий спорт.

Режисер фільму/серіалу – Олексій Шапарев, сценарист – Іван Тимшин. Продюсер - Андрій Єрмак. У головних ролях: Олексій Горбунов, Влад Нікітюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Даша Трегубова, Женя Галич, Ахтем Сейтаблаєв, Поліна Логунова, Дмитро Ступка та Олександр Усик. Саундтрек до фільму «Твій дух – твоя зброя» написав рок-гурт O'Torvald.

Як писав «Детектор медіа», канал ICTV був офіційним партнером прокату драми «Правило бою». Прем'єру телевізійної версії на каналі планували на другу половину 2017 року. 

Нагадаємо, стрічка «Правило бою» виходила в український прокат 26 січня 2017 року

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY