detector.media
13.06.2018 18:27
Телеканал UATV запустив програму про українську музику Music day
Телеканал UATV запустив програму про українську музику Music day
Програма виходить щочетверга о 17:30 російською. Невдовзі проект дублюватиметься англійською, арабською та українською мовами.

Телеканал іномовлення України UATV запустив нову програму, присвячену популяризації української музики. Про це повідомляється на сайті каналу.

За форматом це історії українських гуртів з перших вуст із представленням їхньої творчості.

У першому випуску автори Music day розповіли про Radio Plush – гурт гранж-рокерів, який утворився 2015 року в Києві. Також у ефір вже вийшли випуски про Anakard – український проект, натхненний гуртами 80-х – Depeche Mode, Joy Division і Kraftwerk, та колектив Megapolis Witches, який граює у стилі space rock.

«Нам хочеться популяризувати якісну українському музику, зокрема англомовну. В Україні достатньо гуртів, які роблять хороший продукт англійською, але в світі про них знають небагато. Чи інший парадокс. Є гурти на кшталт "Фолькнерів", які за кордоном користуються шаленою популярністю, а от в Україні їхня творчість не така відома», - говорить автор проекту Music day Юлія Зорян.

Програма виходить кожного четверга о 17:30 російською. Невдовзі проект дублюватиметься англійською, арабською та українською мовами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на телеканалі «UA: Культура» запустили вечірні програми про кіно, музику, літературу й театр.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY