detector.media
13.06.2018 15:18
Телеканал «1+1» повідомив про завершення зйомок романтичної комедії під робочою назвою «Сільська історія»
Телеканал «1+1» повідомив про завершення зйомок романтичної комедії під робочою назвою «Сільська історія»
Завершено зйомки нової чотирисерійної стрічки під робочою назвою «Сільська історія», над якою на замовлення телеканалу «1+1» працює «1+1 Продакшн».

Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

За сюжетом, примхлива та егоїстична донька столичного багатія Даша готується до весілля із помічником батька Павлом. Та дівич-вечір змінює все життя «мажорки»: Даша потрапляє в ДТП, її наречений, який давно їй зраджує, кидає її непритомну напризволяще. Дашу рятує автомеханік Олексій, який несподівано впізнає дівчину. Даша прокидається в сільському будинку Олексія, не пам’ятаючи, ким вона є насправді…

У стрічці в незвичному образі глядачі побачать зірку серіалу «Хороший хлопець», білоруського актора Кирила Дицевича. Головну роль виконає українська акторка Ольга Атанасова-Лук’яненко. А також у стрічці зіграють зірки серіалу «Село на мільйон» Дмитро Сова та Наталка Денисенко, йдеться в повідомленні.

Режисером-постановником серіалу став Євген Баранов, відомий глядачам телеканалу «1+1» своєю роботою над популярним серіалом «Хороший хлопець». 

Також ролі у новому серіалі виконають Роман Чорний, Вікторія Варлей, Наталія Циганенко та Олег Савкін.

Прем’єра стрічки відбудеться на телеканалі «1+1» у новому телесезоні.

Нагадаємо, «1+1 Продакшн» розпочав зйомки другого сезону серіалу «Школа», що виробляється на замовлення телеканалу «1+1». У центрі сюжету серіалу «Школа» – історії з життя сучасної школи, підлітків, їхні стосунки із викладачами та батьками.

У другому сезоні 10-Б стане випускним класом – 11-Б. У серіалі з'являться нові герої – учні 10-Б класу, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство у школі. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY