detector.media
13.06.2018 12:51
«Інтер» і НТН кодуватимуть супутниковий сигнал системою BISS на час трансляції футболу
«Інтер» і НТН кодуватимуть супутниковий сигнал системою BISS на час трансляції футболу
Телеканали «Інтер» і НТН на час трансляції Чемпіонату світу з футболу з 11 червня по 15 липня тимчасово кодуватимуть супутниковий сигнал системою BISS. Про це повідомила прес-служба «Інтера».

Прес-служба пояснила, що за вимогою FIFA, супутникова ретрансляція матчів дозволяється виключно з використанням системи кодування супутникового сигналу. При цьому це ніяк не позначиться на абонентах ефірного аналогового і цифрового (DVB-T2) мовлення, кабельного, IPTV/ОТТ та супутникових платформ.

Зазначимо, що система кодування BISS вважається застарілою й легкою для зламу. Українські телеканали для постійного кодування свого супутникового сигналу планують використовувати іншу систему – Verimatrix.

Нагадаємо, що найбільші чотири медіагрупи (StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та Inter Media Group, за попередніми даними, планують закодувати свої телеканали на супутнику восени 2018 року. Але дата початку кодування залежить від дати вимкнення аналогового ефірного сигналу і може зміститися. Для кодування медіагрупи планують використовувати систему умовного доступу Verimatrix.

Як повідомляв «Детектор медіа», Національна суспільна телерадіокомпанія України продала медіахолдингу Inter Media Group субліцензійні права на телевізійну трансляцію фінальної частини Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться влітку 2018 року в Росії.  Матчі фінальної частини Чемпіонату світу з футболу 2018 року будуть ексклюзивно показані на телеканалах «Інтер» і НТН з 14 червня по 15 липня. Матчі коментуватимуть Роман Кадемін, Олександр Тингаєв, Олександр Сукманський, Юрій Кириченко. Крім щоденних спортивних трансляцій «Інтер» показуватиме спеціальні проекти «Щоденники ЧС-2018», «Велика гра» та інтерв'ю з футболістами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY