detector.media
13.06.2018 11:37
22 червня – круглий стіл «Презентація дослідження стану соціальної реклами. Майбутнє соціальної реклами в Україні»
22 червня – круглий стіл «Презентація дослідження стану соціальної реклами. Майбутнє соціальної реклами в Україні»
22 червня об 11:00 в приміщенні інформагентства «Укрінформ» (зала №2).відбудеться круглий стіл «Презентація дослідження стану соціальної реклами. Майбутнє соціальної реклами в Україні».

На круглому столі буде представлено аналітичний звіт з оцінкою стану законодавчого регулювання та практики використання соціальної реклами в Україні, відбудеться знайомство з кращими закордонними практиками та дискусія з метою напрацювання рекомендацій в цій сфері.

Спікери: Андрій Скіпальський, голова правління ГО «Життя»; Оксана Романюк, виконавча директорка ГО «Інститут масової інформації»; Вікторія Сюмар, голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформполітики; Артем Біденко, державний секретар Мінінформу; Уляна Фещук, заступниця голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення; Ірина Морозова, директор комунікаційних програм; неприбуткова наукова організація Vital Strategies (США); українські та міжнародні експерти.

Початок реєстрації та кава-пауза: 10:30.

Організатори:  ГО «Інститут масової інформації», Центр громадянського представництва «Життя», у партнерстві із Комітетом з питань свободи слова та Міністерством інформаційної політики України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY