detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
13.06.2018 12:40
ОМКФ нагородить українську акторку Аду Роговцеву за внесок у кіномистецтво
ОМКФ нагородить українську акторку Аду Роговцеву за внесок у кіномистецтво
9-й Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ) пройде з 13 до 21 липня 2018 року.

Про це на прес-конференції з нагоди оголошення програми та складу журі 9-го ОМКФ повідомила президент фестивалю Вікторія Тігіпко.

Українська акторка театру та кіно Ада Миколаївна Роговцева отримає статуетку «Золотий дюк» за внесок в кіномистецтво. 

«Аді Миколаївні цього року виповниться 81 рік. Вона зіграла в понад 100 фільмах, у неї безліч відзнак, і вона того варта», - сказала Вікторія Тігіпко.

Ада Роговцева 35 років прослужила в Київському російському драматичному театрі імені Лесі Українки. Грала в багатьох спектаклях режисера Романа Віктюка. У 1994-1997 і 2007-2012 роках працювала в Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра. Викладала акторську майстерність у Київському інституті театрального мистецтва імені Карпенка-Карого, а також в Київському університеті культури і мистецтв на кафедрі «Дикторів і ведучих телепрограм».

Відома за ролями в стрічках і серіалах «Лісова пісня», «Салют, Маріє!», «Камінний господар», «Літні канікули», «Київські зустрічі», «Овід», «Полювання на Ізюбра», «Утьосов. Пісня довжиною в життя», «Дев’ять життів Нестора Махна», «Тарас Бульба», «Адмірал», «Обручка з рубіном» тощо.

Як писав «Детектор медіа», минулого року нагороду за внесок у кіномистецтво отримала французька акторка Ізабель Юппер.

Нагадаємо, 9-й Одеський кінофестиваль презентував іміджевий ролик

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY