detector.media
12.06.2018 11:44
Відкрито провадження щодо спроби заволодіння квартирою померлої продюсерки ТСН
Відкрито провадження щодо спроби заволодіння квартирою померлої продюсерки ТСН
Київська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за інформацією у ЗМІ щодо спроби заволодіння квартирою у центрі Києва співробітниці телеканалу «1+1» Марії Адамської, яка померла півроку тому

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«У ході власного розслідування колеги померлої журналістки встановили, що невідомий чоловік, який не є її родичем та начебто проживає непідконтрольній території Луганської області, відкрив спадкову справу щодо її майна. Крім того, з'ясувалось, що чоловік з такими анкетними даними помер 11 років тому у віці 77 років», – йдеться на сайті прокуратури.

Провадження відкрито за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України.

За повідомленням прокуратури, досудовим розслідуванням займається Шевченківське управління Головного управління Національної поліції міста Києва.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року стало відомо, що на 45-у році пішла з життя продюсер «ТСН» Марія Адамська. Причиною смерті медики назвали відрив тромбу. 11 червня в ефірі «1+1» вийшов сюжет ТСН про те, що її квартиру мало не переписали на мертвого жителя окупованої території України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY