detector.media
10.06.2018 10:32
В Одесі троє невідомих напали на журналіста ТРК «Репортер» Костянтина Гречаного - поліція
В Одесі троє невідомих напали на журналіста ТРК «Репортер» Костянтина Гречаного - поліція
За словами радника Головного Управління Національної поліції в Одеській області, напад на журналіста не пов’язаний із його професійною діяльністю. Поліція відкрила провадження за фактом пограбування та намагається встановити особи нападників.

В Одесі троє невідомих напали на журналіста ТРК «Репортер» Костянтина Гречаного та пограбували його. Про це повідомив радник Головного Управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк, передає «Громадське радіо».

«Був здйснений напад на журналіста з метою пограбування. Він у позаробочий час, навіть у нічний, рухався вулицею… Сам він був у нетверезому стані, ішов із якогось заходу. У нього забради мобільний телефон та незначну частину грошей, яку він мав при собі», - сказав Форостяк.

За його словами, напад на журналіста не пов’язаний із його професійною діяльністю. Поліція відкрила провадження за фактом пограбування та намагається встановити особи нападників.

Нагадаємо, 5 червня 2018 року в Одесі двоє невідомих напали з ножем на ведучого програми «Тема дня» Одеської філії ПАТ «НСТУ» Віталія Устименка. Поліція оприлюднила фото підозрюваних у нападі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY