detector.media
09.06.2018 10:25
Журналістка Світлана Усенко та оператор Віталій Панасюк звільнилися з «1+1» (ДОПОВНЕНО)
Журналістка Світлана Усенко та оператор Віталій Панасюк звільнилися з «1+1» (ДОПОВНЕНО)
Журналістка, ведуча, автор документальних фільмів Світлана Усенко звільнилася з телеканалу «1+1», також роботу на каналі завершив її чоловік Віталій Панасюк, який працював оператором.

Про це Світлана Усенко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Наша епоха на "1+1" скінчилась. Спочатку пішов Віталій. Зробив це тихо, без зайвих оголошень. Хоч поставити крапку у його 20-річній роботі на "плюсах" було не просто. Сьогодні (8 червня - ред.) попрощалася з "1+1" і я. Мені, за відмітками у трудовій, як і годиться дівчинці, значно менше – лише 15. Але, схоже, що настав час», - написала вона.

Наразі відомо, що Віталій Панасюк перейшов до українського бюро «Радіо Свобода».

«Насправді у моєму звільненні з "1+1" немає нічого екстраординарного. Це звичайний робочий процес, який відбувається з усіма і скрізь. Протягом останнього часу я не отримала від каналу "1+1" запиту на виробництво документальних фільмів або авторських програм. Не знайшли підтримки і мої власні ідеї, спрямовані на створення подібного контенту. Тому з мого боку, вважаю, було чесно піти з каналу за власним бажанням. Бо, насправді, я надзвичайно скучила за роботою, яку люблю і вмію робити. Що стосується мого подальшого працевлаштування: серед останніх пропозицій, які я отримала, є цікава ідея від "112 Україна". Сказати більше не маю права, оскільки це внутрішня інформація каналу», - пояснила пані Світлана в коментарі «Детектору медіа».

Нагадаємо, що Світлана Усенко є автором документального фільму «Діти перемоги» про події Другої світової війни, над фільмом вона працювали разом із Виталієм Панасюком. Також у фільмографії пані Усенко стрічки «Таємниці генія Шевченка», «Секрети Бандери», «Розщеплені на атоми», «ТСН. 20 років» та багато інших.

Крім того, подружжя працювало над проектами «Секс-місія» та «Моя хата з краю».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY