detector.media
07.06.2018 18:28
СБУ готується оголосити нову підозру у справі про підготовку замаху на Бабченка - Луценко
СБУ готується оголосити нову підозру у справі про підготовку замаху на Бабченка - Луценко
Подробиць генпрокурор наразі не повідомив.

Служба безпеки готує повідомлення про підозру ще одній особі у справі організації убивства журналіста Аркадія Бабченка. Про це повідомив у коментарі журналістам генпрокурор Юрій Луценко, передає «Укрінформ».

«Ми готуємо нову підозру у цій справі. Коли вона буде здійснена юридично, тоді ви про неї дізнаєтеся», - сказав він.

Луценко додав, що завдяки інсценуванню убивства Бабченка слідству вдалося отримати більше інформації про замовника.

Нагадаємо, 29 травня увечері стало відомо, що в Києві застрелили російського журналіста Аркадія Бабченка, який жив і працював в Україні. 30 травня на брифінгу голови Служби безпеки України Василя Грицака стало відомо, що Аркадій Бабченко живий, а його нібито вбивство насправді було спецоперацією СБУ.

31 травня до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання щодо арешту Бориса Германа, якого Служба безпеки України підозрює в організації вбивства журналіста Аркадія Бабченка.  

Як стало відомо, підозрюваного в організації вбивства Бабченка захищає фірма адвоката Єфремова та Крисіна. Шевченківський районний суд міста Києва арештував пана Германа на два місцяці без права вненсення застави.

Пізніше волонтер та учасник бойових дій на Донбасі Олексій Цимбалюк заявив, що начебто саме він був «виконавцем вбивства» Аркадія Бабченка. СБУ та прокуратура підтвердила цю інформацію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY