detector.media
07.06.2018 17:10
Дебютна стрічка Володимира Зеленського «Я, ти, він, вона» вийде в прокат 27 грудня
Дебютна стрічка Володимира Зеленського «Я, ти, він, вона» вийде в прокат 27 грудня
Прем’єра повнометражної комедії «Я, ти, він, вона» виробництва студії «Квартал 95» планується на 27 грудня 2018 року.

Про це йдеться в репертуарному плані дистриб’юторської компанії B&H Film Distribution, яка займатиметься прокатом фільму.

Прес-служба студії «Квартал 95» повідомляє, що зйомки комедії розпочнуться у кінці червня. 

Головні ролі у фільмі виконають: актори Володимир Зеленський (який є і режисером, і продюсером стрічки), Євген Кошовий, співачка Надя Дорофєєва та литовська акторка Агне Грудіте

Для Володимира Зеленського це дебютна режисерська робота. 

За сюжетом, подружжя Максима і  Яни переживає затяжну кризу в стосунках і має наміри розлучитися. Протягом випробувального терміну, наданого суддею, з парою починають відбуватися шалені несподіванки, які змінять їхнє життя назавжди.

Нагадаємо, проект «Кварталу 95» переміг у Десятому конкурсному відборі Державного агентства України з питань кіно під назвою «Він і вона» та створюється за державної фінансової підтримки.

Як писав «Детектор медіа», студія «Квартал 95» презентувала перший тизер фільму «Я, ти, він, вона». За даними прес-служби компанії, анонси з’являться в українських кінотеатрах уже цього тижня.

Нагадаємо, у цей же день, 27 грудня, в прокат має вийти ще одна українська комедія «11 дітей з Моршина» режисера Аркадія Непиталюка, яку виробляє компанія (продюсер – Сергій Лавренюк). 

Дистриб’ютрська компанія B&H Film Distribution займається прокатом ще трьох українських фільмів, які вийдуть на широкі екрани цього року: 6 вересня – історична драма «Таємний щоденник Симона Петлюри», 25 жовтня – комедія «Dzidziо перший раз», 6 грудня – «Крути 1918».

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY