detector.media
07.06.2018 14:00
В Одесі розпочалися зйомки фільму «Передчуття» В’ячеслава Криштофовича
В Одесі розпочалися зйомки фільму «Передчуття» В’ячеслава Криштофовича
Український режисер В’ячеслав Криштофович і кінокомпанія Garnet International Media Group розпочали зйомки нового авторського фільму «Передчуття».

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

Локаціями для зйомок фільму обрано Одесу та Чорноморськ.

Автор сценарію – Анатолій Крим. Головні ролі у стрічці виконують: Станіслав Боклан, Лариса Руснак, Ксенія Ніколаєва, Олександр Токарчук, Ірина Бенюк, Сергій Пащенко та Євгенія Муц.

Як пояснює продюсер стрічки Андрій Єрмак, у сюжеті в алегоричній формі розкривається зв’язок між кількома вимірами: перший – це життя звичайних людей маленького провінційного містечка біля моря; другий – підводне життя істот, якому головний герой присвячує весь свій час і всього себе; третій – це життя його близьких людей та друзів, які абсолютно по різному сприймають таку безмежну любов головного героя до моря та до його мешканців.

Як писав «Детектор медіа», проект стрічки став переможцем Десятого пітчингу Державного агентства України з питань кіно в категорії «Ігрові повнометражні національні (авторське кіно)».

Нагадаємо, режисер В’ячеслав Криштофович став лауреатом Другої національної кінопремії «Золота Дзиґа» за внесок у розвиток українського кінематографу.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY