detector.media
07.06.2018 11:10
Реаліті «Хата на тата» відтепер знімає Дмитро Танкович
Реаліті «Хата на тата» відтепер знімає Дмитро Танкович
Творче об’єднання Наталії Франчук, яке є авторами формату, завершує роботу над комедійним реаліті «Хата на тата». До зйомок сьомого сезону проекту приступила компанія Vaverka Production на чолі з Дмитром Танковичем

Про це повідомляє прес-служба СТБ.

«Я вважаю, що моя команда зробила все, що могла; настав час переключитися на інші проекти каналу. Це абсолютно нормально – і для людей, які хочуть професійно зростати, і для самого проекту. «Хата на тата» залишається в ефірі СТБ – це найголовніше. Ми передаємо її колегам з Vaverka Production, бажаємо любити проект так само, як любимо ми, і з хвилюванням будемо стежити за новими татами тепер уже як глядачі», прокоментувала пані Франчук.

Директор компанії Vaverka Production, а також креативний продюсер і новий керівник «Хати на тата» Дмитро Танкович повідомив, що зі зміною команди формат реаліті не зазнає змін.

«Скажу відверто, нам проект дуже подобається у тому вигляді, у якому він є, тому особливої ​​тяги щось кардинально змінити у нас не було», прокоментував він.

За повідомленням прес-служби каналу, зйомки вже стартували. Прем’єра запланована на осінь 2018 року. «Хата на тата» виходитиме у звичному для глядача слоті – прайм понеділка.

У прес-службі СТБ «Детектору медіа» повідомили, що ТО пані Фрачук продовжує працювати над проектами «Один за всіх», «Ігри нескорених» та Національний відбір на Євробачення.

Нагадаємо, телепроект «Хата на тата» є власною розробкою телеканалу СТБ, автор формату – Творче об'єднання Наталії Франчук

У кожній програмі бере участь одна родина. За умовами формату, мама вирушає у відпустку на тиждень і робить усе, про що мріяла. Батько ж залишається вдома з дітьми. Його головне завдання - виконувати всі обов'язки дружини без сторонньої допомоги за графіком, який залишила йому дружина. Якщо татові вдасться впоратися з усіма завданнями і він не скористається можливістю достроково викликати маму, родина отримає грошовий приз.

Прем'єра реаліті в ефірі СТБ відбулася восени 2012 року.

Права на адаптацію формату «Хата на тата» придбали Польща (канал Polsat), Латвія і Литва (канали, що входять в Modern Times Group), а також Франція. Готову програму в різний час купували Естонія, Білорусь, Киргизстан і Росія.

Фото: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY