detector.media
06.06.2018 17:36
Новою ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV стала Христина Стець
Новою ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV стала Христина Стець
Телеведуча Христина Стець приєдналася до команди «Мультимедійної платформи іномовлення України» з 4 червня.

Про це повідомляється на сайті UATV.

«31-річна Христина Стець родом зі Львова. Закінчила факультет журналістики у Львівському національному університеті імені Івана Франка, потім вивчала режисуру в Київському національному університеті ім. І.П. Карпенка-Карого. Розпочинала свою кар’єру у Львові, пізніше переїхала до столиці. Працювала другим режисером на проекті "Круті 90-ті" із Гаріком Кричевським, опісля – редактором програми "Проти ночі з Павлом Шереметом" на телеканалі TВІ, потім, до революції, – на телеканалі UBR, також була ведучою новин на 24 каналі та автором документальних стрічок про анексію Криму й фільмів про Донбас на початку АТО», - сказано в повідомленні.

Із 4 червня 2018 року Христина стала ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV.

За її словами, формат програми «Лицом к лицу» допомагає українцям і людям за кордоном познайомитися із цікавими людьми з різних сфер діяльності: культура, політика, економіка, спорт, суспільство.

«Я хочу, щоби кожен, хто нас дивиться, розумів, що Росія конкретно воює проти України, російська влада вбиває, знищує, катує українців. До того ж, люди повинні знати, що в Україні, крім війни, відбувається ще дуже багато – країна розвивається, у нас формується зріле громадянське суспільство, люди гуртуються, продовжують підтримувати армію, кожного дня українці здійснюють подвиги – і нам треба про це розповідати… Тоді, можливо, той, хто колись виїхав із України, захоче повернутися – бо ми розвиваємося, у нас ще є на що сподіватися», – переконана Христина Стець.

Раніше повідомлялося, що новою ведучою прямих ефірів на каналі «112 Україна» стала Валерія Сергєєва.

Фото: UATV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY