detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
05.06.2018 14:51
Група StarLightMedia призначила директора з корпоративних комунікацій
Група StarLightMedia призначила директора з корпоративних комунікацій
1 червня Олена Плахова розпочала роботу на посаді директора з корпоративних комунікацій медіагрупи StarLightMedia. Цю інформацію вона підтвердила особисто «Детектору медіа».

Директор з корпоративних комунікацій – це нова посада в групі, як і весь підрозділ з корпоративних комунікацій, яким керуватиме Олена Плахова. «Сьогодні перед групою StarLightMedia поставлено завдання посилити свою репутацію як медіахолдингу. А для цього потрібно здійснити низку змін, впровадити нові інструменти, реалізувати цікаві проекти. І, звісно, наситити інформаційний простір як всередині, так і зовні. Для цього – вибудувати наскрізні й активні внутрішні комунікації. Для реалізації цих завдань, власне, і створили цю посаду, на яку взяли мене, і підрозділ, який я невдовзі почну наповнювати сильними людьми», – пояснила пані Плахова «Детектору медіа».

До числа обов’язків директора з корпоративних комунікацій входитиме побудова системи внутрішніх і зовнішніх комунікацій, укріплення репутаційних позицій самого медіахолдингу StarLightMedia.

У найближчих планах Олени Плахової на новій посаді – знайомство з керівниками всіх структурних підрозділів медіахолдингу та входження в курс справ компанії. «А щоб говорити, що ми як дирекція з комунікацій будемо робити протягом найближчих декількох місяців, потрібно зануритися в ситуацію, поговорити з людьми, дослідити і проаналізувати те, що є. Є навіть такий вислів – коли будуються нові бізнес-процеси, спершу завжди дивляться на “as is”, а потім будується бачення “as will”. Відповідно, поки я не проаналізую, що є зараз і якими ресурсами ми володіємо, я не скажу, що конкретно буде через місяць. Протягом цього місяця я маю намір зрозуміти всі тонкощі нового для мене бізнесу, а потім уже буду будувати карту руху до стратегічних цілей», – зауважила вона.

Олена Плахова протягом останніх п’яти років працювала директором з корпоративних комунікацій і членом правління групи компаній Corum Group з гірничодобувної галузі. У минулому займалася управлінням репутацією та комунікаціями в компаніях «Континіум», «Євроцемент груп Україна», «Хімагромаркетинг», «Таврида Електрик», також працювала на посаді генерального директора Київського гольф-клубу Golfstream. Пані Плахова двічі входила в топ-5 PR-леді країни, у 2015 році очолювала рейтинг Femunity Rank: Marketing and Media від галузевого видання MMR.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY