detector.media
Зураб Аласанія
04.06.2018 12:56
Будемо партнерити з «Мистецьким Арсеналом»

Книжковий Арсенал завершено.

П'ять днів, сотні подій, тисячи людей.

І книг. І бесід. І відкриттів. І чудес.

Люди Мистецького Арсеналу, що, дякувати богові, працює не один раз на рік, а кожен день - після такого величезного хайпу мають повне право впасти де стояли і видохнути. А тоді вже, думаю, ретельно підбити підсумки і розписати висновки, вони це вміють.

Я же тільки хочу уклінно подякувати трьом людям (щоправда, кожен з них репрезентує десятки людей своїх команд: Mystetskyi Arsenal, Телеканал UA:Культура, Радіоканал Культура UA:Українське радіо).

Олеся Островська, ти - неймовірна. Знаю, довести тобі, що робота виконана блискуче - неможливо; ти все одно знайдеш причину бути собою невдоволеною. Але ж факт є фактом: я вже й не пам'ятаю, кому і коли востанне вдавалось зробити читання модним. До того ж, між пісьменником та читачем лежит безодня на ім'я ринок - і так філігранно прокласти через неї місток теж далеко не в кожного архитектора виходить. І ще: впевнений, що цей місток веде прямесенько до фестів Берліну, Франкфурту, Гетеборгу і Істамбулу.

Лук'ян Галкін і Ірина Славінська, а ви, друзі, зовсім божевільні. Знав, що трудоголіки, але ж п'ять днів виїзної студії і прямих ефірів (а к тому - ще й персональних курацій та модерацій) - це щось позамежне. Поважаю вас страшенно як фахівців - і просто люблю як особистостей.

Загалом, UA: Суспільне мовлення вперше виступило генеральним інформаційним партнером Арсеналу - цього разу Книжкового, а всі наступні рази (ми вже вас не упустимо, дорогий Арсенал) - сподіваюсь, партнерити будемо в усьому тому, що, власне, робить Арсенал Мистецьким.

Джерело: Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY