detector.media
04.06.2018 12:27
Новим заступником головреда MC Today став Віталій Шкіль
Новим заступником головреда MC Today став Віталій Шкіль
Замість Тімура Ворони новим заступником головного редактора онлайн-журналу про підприємництво MC Today став Віталій Шкіль. Пан Ворона працюватиме журналістом. Головредом видання залишається Віра Черниш

Про кадрові зміни пан Ворона повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«У минулі вихідні я вольовим рішенням звільнив себе з посади редактора MC Today. Проект повинен зростати, а значить треба делегувати обов'язки. І я впевнений, що Віталій Шкіль впорається з посадою редактора не гірше за мене. З цього дня всі повідомлення «напишіть про нас» і «у нас є колонка» буду переадресовувати до нього», – написав пан Ворона.

Він пояснив, що прийняв таке рішення, бо не встигає писати для видання.

«Цього року я не написав жодного тексту, яким міг би пишатися. І це треба терміново виправляти, – написав він. – Тому другим рішенням я призначив себе на посаду автора і журналіста в тому ж MC Today… Паралельно писатиму другу книжку»

До цього пан Шкіль працював автором видання.

Головним редактором онлайн-журналу залишається Віра Черниш. Про це вона написала у Facebook.

Нагадаємо, у серпні 2017 року стало відомо, що видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today. Тоді повідомлялося, що до команди MC Today входять: засновник медіа-консалтингу Simply Media Віра Черниш, автор книги «Стартап на мільйон» Тимур Ворона і екс-журналіст Forbes-Україна Віталій Шкіль. 

2 квітня стало відомо про переформатування проекту MC Today. З 3 квітня онлайн-журнал про підприємництво MC Today працює в новому дизайні. У видання з’явилася стрічка новин про бізнес та можливість публікувати «довгі тексти».

У травні 2018 року видання шукало автора.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY