detector.media
Світлана Остапа
«Детектор медіа»
01.06.2018 14:23
Сергій Дорофєєв займатиметься медіасупроводом Романа Безсмертного
Сергій Дорофєєв займатиметься медіасупроводом Романа Безсмертного
Колишній білоруський та український телеведучий Сергій Дорофєєв допомагатиме Роману Безсмертному, який заявив про президентські амбіції.

Телеведучий Сергій Дорофєєв, який працював ведучим «Радіо Свобода» та «Голосу Америки», тепер займатиметься медіасупроводом Романа Безсмертного, який заявив 29 травня 2018 року про те, що піде в президенти. Про це написала в себе на сторінці у Facebook дружина Романа Безсмертного Тетяна Мокріді. «Мій багаторічний шлях медіа супроводження Роман Безсмертний закінчився ))) Відтепер цим займатиметься Sergei Dorofeev!», – написала Тетяна Мокріді.

У коментарі сайту «Детектор медіа» Сергій Дорофєєв зазначив, що залишив попередню роботу в Празі. «Я, як і раніше, залишаюсь журналістом і, сподіваюсь, що знайду журналістську роботу в Україні. Україна дуже мені близька. Ми познайомилися з Романом Петровичем в Білорусі, і стали друзями. Ми в добрих відносинах, тому я йому буду допомагати порадами. Це буде такий собі погляд з боку», – сказав Сергій Дорофеєв.

Нагадаємо, колишній білоруський та український телеведучий Сергій Дорофєєв був ведучим програми новин «Настоящее время» - спільного проекту «Радіо Свобода» та «Голосу Америки».

Нагадаємо, з 1 вересня 2014 року Сергій Дорофєєв припинив співпрацю з телеканалом ZIK, на якому працював креативним продюсером, через те, що отримав пропозицію з-за кордону. Він підписав контракт про співпрацю з міжнародною мовною корпорацією.

Як писала «Детектор медіа», Сергій Дорофєєв довго жив і працював у Мінську. У Білорусі останній телеефір провів під час президентських виборів у грудні 2010 року - ток-шоу «Вибір». Президент Білорусі Олександр Лукашенко виявився дуже незадоволеним цим ефіром. Ведучий фактично отримав заборону на професію в Білорусі.

У 2011 році журналіст розпочав співпрацю з українським 5-м каналом. Був ведучим авторської програми «Портрети з Сергієм Дорофєєвим» і ток-шоу «Час: підсумки дня». У листопаді 2012 року став переможцем національної премії «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

Із квітня 2013-го і до квітня 2014-го співпрацював із телеканалом «Інтер». Відповідаючи на запитання ТК щодо причин свого звільнення, журналіст сказав: «В нас із керівництвом "Інтера" завжди були різні погляди на життя й на професію. Для мене є важливі журналістські принципи, які, напевне, не є принципами для моїх уже колишніх колег».

З травня по серпень 2014 року був креативним продюсером каналу ZIK.

 

Фото: Facebook Тетяни Мокріді

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY