detector.media
31.05.2018 13:28
До 4 червня – реєстрація на тренінг для теле- та онлайн журналістів на тему: «Як розповідати впливову історію на тему ЄС»
7-8 червня відбудеться тренінг «Як розповідати впливову історію на тему ЄС», організований проектом ЄС Open Media Hub

 Дводенний тренінг спрямований на удосконалення редакційних і письмових навичок, а також навичок монтажу.

Під час нього, у режимі реального часу, учасники будуть створювати відео матеріали, які стосуються проектів і діяльності Європейського Союзу в Україні з використанням інформаційних джерел, доступних у країні та онлайн.

Виготовлені під час тренінгу сюжети будуть опубліковані/транслюватися в місцевих ЗМІ та стануть доступні для обміну й використання на онлайн платформі Open Media Hub.
  
Тренінг будуть проводити спеціалістка в сфері теле- та онлайн журналістики Зоя Чарльз та оператор/відеоредактор Саймон Хастінгс.
 
Під час практичних вправ, учасники отримають практичні знання, як визначати актуальні інфоресурси в Україні та онлайн.

Для участі в тренінгу журналісти мають представити опис сюжету в рамках актуальних для України тем і проектів. На час проведення тренінгу прохання до учасників мати з собою власне спорядження для зйомок і монтажу.
 
Реєстрація доступна за посиланням: www.openmediahub.com.

Крайній термін реєстрації – 4 червня до 11:45. Заявки журналістів, які брали участь у попередніх заходах та підписали Меморандуми з Open Media Hub, будуть розглядатися в першу чергу.
 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY