detector.media
29.05.2018 23:43
‪Поліція оприлюднила фоторобот підозрюваного у вбивстві Бабченка
‪Поліція оприлюднила фоторобот підозрюваного у вбивстві Бабченка
Поліція склала фоторобот підозрюваного у вбивстві російського журналіста Аркадія Бабченка, скоєного 29 травня увечері в Києві.

Фоторобот оприлюднено на офіційній Facebook-сторінці МВС.

«На цей час складений фоторобот підозрюваного у вбивстві Аркадія Бабченка. Встановлюються свідки та обставини події. На місці події працює слідчо-оперативна група, оперативні підрозділи апарату Національноі поліції, а також ГУНП в Києві», — повідомив перший заступник голови Національної поліції України — начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, 29 травня увечері в Києві застрелили російського журналіста Аркадія Бабченка, який жив і працював в Україні. Від отриманого поранення він помер у машині «швидкої допомоги».

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Слідство розглядає дві версії: професійна діяльність і громадянська позиція.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що однією з версій будуть дії російських спецслужб. Заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв висловив думку, що це суто терористичне вбивство, здійснене на замовлення Російської Федерації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY