detector.media
29.05.2018 19:07
Українсько-німецький фільм «Вулкан» візьме участь у конкурсній програмі кінофестивалю у Карлових Варах
Українсько-німецький фільм «Вулкан» візьме участь у конкурсній програмі кінофестивалю у Карлових Варах
Фільм «Вулкан», який є художнім дебютом режисера Романа Бондарчука, разом з 11 стрічками з різних європейських країн побореться за перемогу в конкурсній програмі «East of the West» 53-го Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно.

Зазначається, що картина «Вулкан» створювалася спільно Україною і Німеччиною. З українського боку виробництво фільму здійснила кінокомпанія «Татофільм» (продюсерка Олена Єршова) і ГО «Південь» (продюсерка Дар'я Аверченко) за підтримки Держкіно.

Авторами сценарію фільму є Алла Тютюнник, Дар’я Аверченко та Роман Бондарчук. У 2015-му році цей кіносценарій отримав премію Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».

«За сюжетом, Лукас переживає кризу середнього віку. Він працює перекладачем в офісі ОБСЄ й у складі моніторингової місії вирушає на кордон з Кримом. Cерія дивних збігів залишає Лукаса сам на сам з таємничим і хаотичним всесвітом південного степу, в якому життя здається відірваним від будь-якої структури. У цих дивних місцях, де люди віднаходять щастя у найпростіших, часто буленних речах, де переплелися минуле, сучасне і майбутнє, де кожен день може стати останнім, Лукас починає життя спочатку», - описують сюжет фільму у Держкіно.

Триватиме 53-й Міжнародний кінофестиваль у Карлових Варах (Чехія) з 29 червня по 7 липня.

Нагадаємо, що в 2017-му стрічка отримала премію як найкращий проект Work in progress Одеського міжнародного кінофестивалю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY