detector.media
28.05.2018 12:30
«Сніданок з 1+1» проведе благодійний марафон
«Сніданок з 1+1» проведе благодійний марафон
1 червня, у День захисту дітей, «Сніданок з 1+1» спільно з ведучою ТСН Наталею Мосейчук у прямому ефірі проведуть благодійний марафон «Право на освіту». Кошти планують перерахувати на Школу супергероїв в Охматдиті

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

У день проведення марафону Наталія Мосейчук тимчасово стане ведучою програми «Сніданок з 1+1» та виставить на торги свій лот – майстер-клас з інтерв’ю.

«Взаємодія школи і лікарні є нормою у дитячих медичних закладах по всьому світу. Це зв'язок з нормальним життям», – прокоментувала пані Мосейчук.

Канал повідомляє, що для розвитку Школи та відкриття нового класу потрібно щонайменше 600 тис. грн, з яких 500 тис. підуть на ремонт і обладнання, а ще 100 тис. стануть основою гонорарного фонду для оплати роботи  вчителів.

За словами продюсера «Сніданку з 1+1» Юлії Жманіної, минулого року під час аналогічного марафону канал зібрав 1 млн. грн.

«1+1» повідомляє, що до акціє долучилися артисти, спортсмени, суспільні діячі, ведучі.

Марафон розпочнеться о 6:30 у прямому ефірі, а торги триватимуть цілий день на сторінці «Сніданку» в Facebook і завершаться о 19:00.

Нагадаємо, в День святого Миколая, 19 грудня, програма «Сніданок з 1+1» в прямому ефірі провела благодійний марафон, виручені кошти від якого пішли на підопічних проекту «Здійсни мрію».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY